Gietvloeren en vloerverwarming

De voordelen

Voordelen JK LVT verwarming in combinatie met een Arturo PU2030 Gietvloer.

  • Efficienter en comfortabeler in gebruik.
  • Energiezuiniger: icm HR ketel tot 15% zuiniger dan traditionele hoge temperatuur systemen, dus kostenbesparend.
  • Door zeer lage temperatuur toepasbaarmet duurzame energiesystemen.
  • Kan in vrijwel ieder type ondervloer worden toegepast.
  • Stofvij en emissiearm verwerkt.
  • Restproduct dat ontstaat bij inslijpen wordt duurzaam weer verwerkt in de vloer.
  • De toegepaste “regalisatie” is ontwikkeld in samenwerking met Arturo Unique Flooring.

Traditionele systemen

Vanzelfsprekend is traditionele vloerverwarming van JK ook mogelijk onder een door Bodenza gietvloeren te installeren Arturo PU2030 Gietvloer.

Meer informatie vloerverwarming www.jk-nl.com

Vloerverwarming en gietvloeren

Overweegt u een gietvloer in combinatie met het comfort van een vloerverwarming? Wij zijn in staat om op uw verzoek de complete samenstelling van de vloerverwarming en de vloerafwerking voor onze rekening te nemen.

Bodenza en JK vloerverwarming

JK vloerverwarming adviseert, ontwikkelt, produceert en installeert oplossingen op het gebied van afgifte-systemen met lage temperatuur verwarming en hoge temperatuur comfortkoeling. Uiteraard wordt er uitsluitend met de beste materialen gewerkt. Deze zijn voorzien van alle vereiste keurmerken en productcertificaten, zoals het internationale SKZ-keurmerk en het Kiwa–Komo certificaat voor verwarmingsbuizen en isolatiemateriaal.

Innovaties

JK vloerverwarming heeft in het verleden een revolutionaire methode ontwikkeld om in een bestaande vloer een LTV systeem aan te brengen. In de dekvloer wordt met een speciaal ontworpen en gepatenteerde slijpmachine FLOORGINDER, stofvrij, een strak sleuvenpatroon geslepen, waarin de vloerverwarmingsbuizen worden aangebracht. Omdat het inslijpen met behulp van multiresistent industriediamant gebeurt, kan het op 99% van alle type dekvloeren toegepast worden. Een extra opbouwlaag van 5 tot 6 cm, of het verwijderen van de bestaande dekvloer wordt daarmee overbodig.

Kwaliteit

JK vloerverwarming staat voor kwaliteit, die o.a. is vastgelegd door Europese geacrediteerde laboratoria. Als enige Europese producent bezitten zij het DIN CERTO certificaat voor ingeslepen vloerverwarming.

Kwaliteitskeurmerken gietvloeren