Sfeer en kleur gietvloeren

Kleurenpalet

Kleur bepaald de sfeer van je interieur. Bodenza is in staat je vloer uit te voeren in de meeste kleuren van de bekende RAL- en NCS kleuren. Ook hebben wij de complete Arturo Color Collection ter beschikking.

Arturo PU2030 gietvoeren

  • Zijn leverbaar in de meeste RAL- en NCS kleuren.
  • Zijn uit te voeren als unikleur of als “betonlook”.
  • Geef je vloer een personal touch door deze uit te voeren met een decofolie.
  • 84 trendy kleuren volgens de Arturo Color Collection.

Arturo Color Collection

  • 8 verschillende interieurstijlen, 8 bijpassende trendy kleuren per interieurstijl.
  • Totaal 84 voorgeselecteerde trendy kleuren.
  • Een passende kleur voor ieder interieur.
  • Keuzegemak door eenvoudig instelbare filters.

Sfeer en kleur gietvloeren

Een gietvloer is sfeerbepalend; Een strak, naadloos geheel wat stijlvol gecombineerd wordt met de rest van het interieur. De mogelijkheden zijn enorm; van rustig strak tot kleurrijk druk uitgevoerd. De juiste kleur kiezen, dat doe u niet zomaar. Kleur is namelijk heel persoonlijk.

Kleurmogelijkheden

Gietvloeren zijn in vele kleuren beschikbaar. Van de bekende kleurwaaiers RAL en NCS zijn de meeste kleuren ontwikkeld. De Arturo PU2030 Gietvloer is leverbaar als unikleur in een kleur naar keuze, ook zijn de kleuren te combineren tot “betonlook”.

Personal touch

Ook bestaat de mogelijkheid om je vloer juist een personal touch te geven door deze uit te voeren met een decofolie (een luxe sticker) in een persoonlijk ontwerp. Hiermee voorziet u de vloer van uw eigen “handtekening”.

Arturo Color Collection

Het bepalen van de juiste sfeer in je interieur kan een hele uitdaging zijn. Er moet in je interieur namelijk veel op elkaar worden afgestemd.

Wij willen je graag helpen met het maken van keuzes. Arturo heeft met haar Color Collection een tool ontwikkeld die mogelijk de kleurkeuze van je gietvloer vereenvoudigd. Binnen een vast gegeven van 8 interieurstijlen zijn per stijl een aantal bijpassende trendy kleuren voorgeselecteerd.

Het maken van keuzes was nog nooit zo gemakkelijk.

Meer over de verschillende stijlen leest u hier