Onderhoud van uw gietvloer

Service en onderhoud gietvloeren

Bodenza Gietvloeren adviseert u voor het onderhoud van uw gietvloer de producten en methodiek van RZ Nederland.

RZ Nederland

Beschikt over een compleet assortiment van producten op het gebied van onderhoud van reiniging van vloeren. Door een nauwe samenwerking met de meest toonaangevende vloerfabrikanten is RZ Nederland steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Meubelbeschermers

Bodenza Gietvloeren adviseert Scratch no More toe te passen onder uw meubels. Scratch no More ontwikkelt en produceert hoogwaardige vloerbeschermingsproducten die beschadiging van kostbare vloeren door het krassen van stoel- en tafelpoten en andere meubelen voorkomen. Scratch no More levert complete vloerbeschermingssystemen voor vrijwel alle soorten stoel- en tafelpoten. Door de eenmalige bevestiging van het basisdeel, welke ook behouden blijft bij vervanging van het eenvoudig te wisselen beschermingsvoetje, is het systeem bovendien kostenbesparend.

Verkrijgbaar

Uiteraard zijn de RZ-onderhoudsproducten en de Scratch no More meubelbeschermers bij ons verkrijgbaar. Ook zijn wij in staat uw vloer machinaal te reinigen. Vul het contactformulier in of bel met ons voor een passende aanbieding voor de gewenste producten!

Onderhoudsadvies gietvloeren RZ Home