Bij Bodenza ontvangt u

  • Een compact, helder en transparant concept.
  • Eerlijke voorlichting en advisering voor de aankoop.
  • Uitsluitend de hoogwaardige kwaliteitsproducten van Arturo Unique Flooring.
  • Een heldere communicatie over de kwaliteitseigenschappen van onze producten.
  • De meest duurzame PU Gietvloer verkrijgbaar in Nederland.
  • Alleen UV stabiele PU Gietvloeren.
  • Keuze uit 84 trendy kleuren uit Arturo Collection.
  • Vakmanschap van onze VCA gecertificeerde medewerkers.

Over Bodenza

In de huidige markt van gietvloeren is veel te koop. Binnen het aanbod van verschillende kwaliteiten gietvloeren zult u zeker ook enorme prijsverschillen ervaren.

Bodenza levert een compact en helder concept

Bodenza biedt geen uitgebreid assortiment van verschillende typen gietvloeren, maar specialiseert zich! Bodenza levert en installeert alleen het type gietvloer dat speciaal is ontwikkeld voor toepassing in ruimtes waar de allerhoogste eisen worden gesteld aan comfort en kleurbeleving. Alle onderdelen van ons concept zijn gericht op kwaliteit dat resulteert in duurzame vloeren bij u thuis.

Type gietvloer

Bodenza gietvloeren installeert alleen de Arturo PU2030 Gietvloer. Een heerlijk comfortabele, zachte UV-stabiele gietvloer. Deze gietvloer bestaat voor ca. 85% uit natuurlijke grondstoffen, is geheel oplosmiddelvrij en emissiearm. De Arturo PU2030 Gietvloer is AGbb gecertificeerd. ECO gecertificeerd omdat de producten van natuurlijke grondstoffen zijn gemaakt.

Kwaliteit en ervaring

Wij werken uitsluitend met duurzaam geproduceerde- en aantoonbaar gecertificeerde producten van het merk Arturo Unique Flooring. Als applicatie partner van Arturo Unique Flooring zijn wij met ruim 20 jaar ervaring, een erkend specialist in het leveren en aanbrengen van Arturo PU Gietvloeren. Onze mensen zijn VCA gecertificeerd.

Kleur en sfeerbepaling

Voor de juiste sfeer in uw nieuwe interieur en de bijbehorende kleurkeuze beschikt u bij Bodenza over de Arturo Color Collection. In deze collectie vindt u 8 interieurstijlen met daarin totaal 84 zorgvuldig voorgeselecteerde trendy kleuren. Daarnaast is de gietvloer ook uit te voeren volgens vele RAL en/of NCS kleuren.

Opvallen door afwijken

Bodenza onderscheidt zich door specialisme te verkiezen boven een uitgebreid assortiment, het verstrekken van een duidelijk advies, volledige transparantie in de communicatie en het leveren en installeren van een kwaliteitsproduct.

Betrouwbare toeleverancier

De kwaliteitsproducten van het merk Arturo Unique Flooring worden voor ons door Unipro BV uit Haaksbergen volledig CO2 neutraal geproduceerd, in de groenste fabriek van Nederland. Unipro BV is al meer dan 50 jaar een betrouwbare totaalleverancier op het gebied van vloerproducten.