Garantie gietvloeren

Bodenza en Arturo

Bodenza gietvloeren en Arturo Unique Flooring biedt u de volgende zekerheden.

  • Aantoonbare kwaliteit.
  • 5 jaar garantie.
  • Aanvullende verzekerde garantie Unipro BV.
  • Klasse A installatie.
  • UV stabiele gietvloer.

Garantie

Een prachtige gietvloer is een sfeerbepalende factor in uw interieur. Vanzelfsprekend is alleen het beste goed genoeg en wilt u weten wat u koopt. Een uitgekiend samenspel tussen kwaliteitsproduct en vakmanschap.

Vakman verwerkt kwaliteitsproduct

Het vakmanschap van onze medewerkers is medebepalend voor de juiste installatie is van uw vloer, maar uiteindelijk is de kwaliteit en zijn het de eigenschappen van het door ons geleverde product waar u na de installatie nog jarenlang prettig op wilt leven. Bodenza is een verwerkende partij die haar producten inkoopt bij een toeleverancier. Bodenza hanteert een transparante informatie verstrekking over de kwaliteitskenmerken en eigenschappen van deze producten.

Eerlijk en transparant

Bodenza streeft naar maximale zekerheid voor haar opdrachtgevers en hanteert daarom een duidelijke, transparante communicatie over de toegepaste producten en eigenschappen ervan, die wij verwerken tijdens de installatie van de vloer. De installatie van een gietvloer door Bodenza is een klasse A, als beschreven in de richtlijnen voor esthetische beoordeling van kunststof gebonden gietvloeren.

Arturo Unique Flooring

Bodenza verwerkt uitsluitend met de hoogwaardige kwaliteitsproducten van Arturo Unique Flooring. Arturo Unique Flooring is een merk van Unipro BV te Haaksbergen. Unipro BV is al ruim 50 jaar producent en totaalleverancier op het gebied van vloeren.

Grondstoffen Arturo producten

De producten die wij inkopen worden voor ons geproduceerd door Unipro BV te Haaksbergen, in de groenste-, volledig CO2 neutrale fabriek van Nederland. Zij gebruiken plantaardige olie voor de A-componenten van de PU-producten. De Arturo PU-producten bestaan voor 85% uit natuurlijke grondstoffen.

Garantie

Bodenza hanteert een garantietermijn van 5 jaar aflopend. De voorwaarden zijn helder en duidelijk. U ontvangt extra zekerheid! In de vorm van een door onze toeleverancier Unipro BV, producent van de door ons verwerkte producten, verstrekte excedent verzekerde garantie. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.